Pokud hledáte výborný editor Vašich fotek pořízených přímo iPhonem nebo iPadem, ano úpravu fotek jakou známe např. z Instagramu je dobrá, ale ne každému může vyhovovat ořez každé fotky na čtverec.



 

1

Pokud jste hledali v App Storu určitě jste našli velké množství těchto aplikací na úpravu fotek, ale rozhodně jedna z nejzdařilejších je od společnosti Adobe, která má na kontě několik desítek profesionálních programů, které používají ti největší grafici, reklamní agentury, ale třeba i hudební studia.

Aplikace je jak pro iPhone tak i pro iPad, navíc si založíte v této aplikaci své Adobe ID, díky kterému pak máte na všech iOS zařízeních synchronizované fotky a to ať už jste je pořídili v iPhonu nebo iPadu na fotky se můžete podívat i na www.adoberevel.com

 

Proto se nelekněte, že okamžitě po spuštění aplikace po Vás někdo chce přihlašovací údaje, nebo registraci, kterou lez vytvořit i pomocí Vaše facebookového účtu.

3

Upravovat fotky můžete jak v předvolených filtrech (tak jsme se naučili už u aplikace Instagramu), tak zároveň např. samotný kontrast fotky, jas, expozici, stín, korekci červených očí, oříznutí, natočení úhlu podle vlastní fantazie při oříznutí, otočení obrazu svisle nebo vodorovně a hlavně výběr z opravdu velkého množství kvalitních filtrů!

4

Samozřejmostí je sdílet svojí fotku na sociální sítě, poslat mailem a nebo uložit do alba samotného iOS zařízení.

5

Fotky si můžete řadit i do alb podle událostí.

6

Aplikace v App Storu je zdarma a je přitom k nezaplacení!

Tunes App Store

7