ipad 2 iconNějaký čas jsem vážně zvažoval koupi iPadu, načež jsem se jednoho krásného dne rozhodl, že právě nastal ten správný okamžik pro rozšíření Apple arzenálu. Dnes je mým hlavním parťákem na hraní všemožných her, vzdělávání se a celkovou relaxaci iPad 4. generace.



Předpokládám, že žádného pravidelného čtenáře nepřekvapila zmínka o iPhonu 5S. Apple byl vždy inovátorem s o krok před konkurencí, Steve jako věčný perfekcionista chtěl dotáhnout své výrobky k naprosté dokonalosti. Rok je příliš dlouhá doba, v technickém, konkurencí naditém průmyslu, kde vás sebemenší klopýtnutí může stát místo na trhu, zvlášť. Každý produkt může být ještě rychlejší, elegantnější, hravější, vždy ještě více k nakousnutí. Vývoj zrkátka nezastavíme, přesto mě po 3 týdnech strávených s iPadem 4. generace značně znepokojila zmínka o o potencionální 5. generaci. Není Apple sám proti sobě, mihlo se mi se mojí hlavou a euforie kolem nové hračky hnačky opadla.

Osobně se řadím k náročným zákazníkům, kteří se nespokojí s průměrným produktem. S Applem jsem měl jistotu, že mě nechá chvíli nabažit aktuální generace, než mě bude znovu vábit na úžasné novinky. Upřímně doufám, že se Apple brzy vzpamatuje a vystoupí ze zástupu šedých eminencí ženoucích se pouze za výdělkem se spoustou průměrných produktů bez duše.

Dnešní doba je taková a konkurence dobře ví, kdy má přijít jaká novinka na trh ze strany Applu.

 

Redaktor: Izzy Cooper