keynote event 2013_event_invite iconJak už pozvánka napovídá, je plná barev a tak je velmi pravděpodobné, že Apple 10. září 2013 na Apple Keynote eventu 2013 opravdu představí levnější variantu telefonu iPhone s označením iPhone 5C. Tím by byla představena zcela nová generace iPhonů.



Po roce by měl přijít na trh opět nový model iPhonu 5, přesněji iPhone 5S. S tímto modelem se často skloňují slova jako senzor otisku prstů, nový procesor A6. Apple musí představit opět něco, čím své stávající nebo nové zákazníky naláká tak, jako tomu bylo u iPhonu 4, kdy byla světu představena hlasová asistentka Siri, kromě samozřejmého vylepšení výkonu a hardwaru. Zmínka byla i o NFC a potom dále o nové barevné kombinaci zlaté barvy šampaňského a grafitově šedá.

iPad mini 2. generace s Retina displejem, to je další zařízení, které by mohlo být představeno na Keynote eventu 2013. Velmi často se mluví i o iPadu 5. generace, který by měl mít jednotný design rámečku, jako má iPad mini. Je předpokládaná menší hmotnost, stejná nebo větší výdrž baterie, výkonnější hardware a případně další novinky, o kterých nebyla ani zmínka, o tom se přesvědčíme už 10. září 2013.

iWatch jablečné hodinky, to je téma, o kterém se už opravdu dlouho spekuluje. Konkurenční společnosti v této oblasti nezahálejí a vyvíjí tento produkt. Jak moc zajímavá oblast je toto i pro Apple se brzy dozvíme.

Kromě toho by se mělo jednat o termín uvolnění nového iOS 7 a OS X 10.9 Mavericks pro širokou veřejnost.

V redakci se už těšíme na další novinky společnosti Apple, ovšem můžeme o nich zatím pouze spekulovat, i když bylo mnoho úniků, je možné, že svojí aktualizaci získá i Apple TV, Mac mini popř. MacBook Pro. Úniky, které naznačují nové produkty, můžete najít ve speciální kategorii Keynote na AppleNovinky.cz.

[yop_poll id=“6″]

 

keynote event 2013_event_invite