apple_watch_novinky_iconApple si u svého nejosobnějšího produktu, Apple Watch, klade za cíl sdělit zákazníkům, co všechno hodinky umožňují a proč zvolit právě je místo konkurečních Samsung Galaxy Gear S. K tomu je mj. v Apple Storech připravena „magická“ krabička s displejem a samotnými hodinkami.



Když zákazník příjde do obchodu a vydá se ke dřevěným stolům s Apple Watch, najde na nich také plastovou krabičku, tzv. Apple Watch magic display, ve které je na jedné straně displej (displej iPadu mini) a vpravo hodinky Apple Watch. Během práce s hodinkami, resp. během aktivace dané aplikace, se na vedlejším displeji zobrazují podrobnosti a zákazník je tak informován o všem důležitém, co aplikace nabízí.

Hodinky jsou v této „magické“ desce připojeny upraveným Lightning konektorem nacházející se ve speciálním řemínku k 6ti pinovému diagnostickému portu. Ten se stará o nabíjení hodinek. Souhra Apple Watch a zobrazovací jednotky (iPadu mini) je řízena řídící jednotkou umístěnou uvnitř desky. Hodinky i iPad mini jsou spojeny kabelem.

Brazilský server BlogDoiPhone zveřejnil fotografie, ze kterých si můžeme udělat představu, jak celé spojení mezi Apple Watch a iPadem funguje.

apple watchApple Watch Magic boxApple Watch Magic box2Apple Watch Magic box3

Zdroj: Blogdoiphone.com