apple logo icon ledDen co den se setkáváme se spoustou zpráv, úniků a různých tvrzení o tom co Apple představí. Co Apple má v plánu, co kupuje a co chce koupit a tak podobně. Pojďme se tedy podívat na 8 největších tvrzení, které se nakonec pravdou nestaly.



  1. Apple kupuje Teslu – Tato zpráva byla na jaře hodně probírána zřejmě kvůli informacemi o tom, že Apple chce vyvinout vlastní automobil. Je také možné že proběhlo vyjednávání kvůli nové technologii akumulátorů. Apple však Teslu nekoupil a zřejmě ani nekoupí.
  2. Konec Apple TV – Kolovaly zvěsti o tom, že se již nové Apple TV nedočkáme. Opak je pravdou. Apple má zvýšený zájem o televizní vysílání a má v plánu nejspíše představit novou Apple TV na keynote 9. září.
  3. Apple kupuje Twitter – Co se týče Twitteru je to částečně pravda. Apple před 6ti lety nabádla 700 milionů dolarů. Nabídka však byla odmítnuta.
  4. Apple představí NetBook – V roce 2009 kolovaly zvěsti, že má Apple v plánu představit vlastní NetBook. Namísto toho udělal o rok později díru do světa s iPadem.
  5. Apple představí pruhované iPody – Zvěsti o tom, že představí nové iPody v různých barvách a dokonce pruhované za 100 dolarů. Apple nakonec představil iPod Nano v různých barvách za 250 dolarů.
  6. Macy budou mít BluRay přehrávač – Nikdy se tak nestalo.
  7. Apple kupuje Waze – Mapovací aplikaci nakonec koupil Google. Škoda…
  8. Jay-Z bude mít svou úlohu v Applu – Média řešili toto spojení delší dobu. Místo toho Apple koupil Beats a získal na spolupráci dle mého větší jméno- Dr. Dre.
gallery-1_apple-my-ipad-retina-wallpaper-hd-space-apple-logo-7Zdroj:computerworld.com