aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přiná šíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Sky Gamblers Air Supremacy

Zabudni na všetko ostatné! To je najlepšia bojová hra! Kampaň pre jedného hráča a pre viac hráčov, bude akcia non-stop na okraji vášho sedadla!

iPhone Screenshot 1

Ke stažení zde

Calendarium

Kalendárium je nový, ľahko použiteľný kalendár, ktorý vám dáva nový spôsob, ako spoznať veľa zaujímavých vecí o tomto dni.

screen322x572-1

Ke stažení zde

Stalag 17 Game

Je to o druhej svetovej vojne, a všetko je chaos – vaša krajania bola zajatá nepriateľom, a je len na vás, aby si im pomohol uniknúť. Ostatné krajiny sa snažia prelomiť tvoju obranu.

screen480x480

Ke stažení zde

Runtastic Sit Ups PRO

Chcete sa posilniť? Chcete robiť 100 brušákov bezproblémne? Wow, to je ambiciózny cieľ. Máte šťastie, aj keď je to len aplikácia. Runtastic Sit-Ups je ideálny spoločník dať svoj plán do akcie. Vieme, že môžete to urobiť! Runastic bude Váš osobný tréner!

screen322x572

Ke stažení zde