istyle icon iphone 6s plusŽivé tapety jsou zábavným doplňkem pro uživatele iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus. Přinášíme Vám návod, jak si takovou takovou tapetu vytvořit. Konkrétně Vám ukážeme, jak si vytvořit živou tapetu psa, který letí ve vesmíru. Budete k tomu potřebovat samozřejmě Váš iPhone a Mac.



Živé tapety rozpohybuje stlačením 3D Force Touch displaye. Jak tedy vytvořit živou tapetu pro Váš iPhone? Můžeme Vás také upozornit na to, že není potřeba jailbreak zařízení se systémem iOS.

Nejprve si stáhněte soubor zde. Poté soubor rozbalte. Ve složce budou čtyři soubory. A to: Example.gif, How to Live Photo.rtf, Spacedoggy.JPG a Spacedoggy.MOV. Poté otevřete aplikaci Fotky na Vašem zařízení Mac. Přetáhněte jak soubor s příponou JPG a také MOV. Musíte však tyto soubory přetáhnout zároveň. Při přesunu se Vám vytvoří živá fotografie. Musíte mít také zaplou synchronizaci fotografií na iCloudu. Poté vyčkejte až se objeví tento soubor i na iPhonu. Pokud by se tapeta neobjevila v knihovně fotografií na iPhonu, zkuste knihovnu aktualizovat. Až se tapeta v knihovně objeví, klikněte na sdílet a vyberte možnost: Použít jako tapetu. Poté již postupujete tak, jak jste zvyklí. Nastavíte si například umístění tapety.

spacedoggy

Zdroj: iphonehacks.com