spotifymacNová aplikace SongShift umožní Spotify uživatelům importovat své oblíbené playlisty rovnou do streamovací služby Applu. V minulosti již samozřejmě existovalo několik cest jak toho docílit, avšak SongShift je jedna z prvních aplikací, která se ujímá výhody iOS 9.3, umožňující aplikacím třetích stran přístup do Apple Music.



Abychom to vzali popořadě, využívat funkce aplikace SongShift, musíte mít samozřejmě předplacený Apple Music a písničky, které si chcete imporotovat musí být na Apple Music dostupné. Logicky také musíte mít iOS 9.3 nebo novější na svém zařízení.

Jakmile SongShift máte nainstalovaný, budete dotázáni o přístup do Vaší hudební knihovny. Budete se muset přihlásit na svůj Spotify účet, na kterém se Vámi zvolený playlist pro import nachází.

Jednoduché poklikání na „Begin Import“ tlačítko na hlavní obrazovce aplikace Vás přenese do Vámi dostupného seznamu playlistů. Odtud je to už jen otázkka Vaší volby. Budete mít možnost převést do záložky „Playlisty“ nebo do vaší „Knihovny“.

Zdroj: 9to5mac.com