aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



DataControl

Díky této aplikaci budete mít dokonalý přehled o vašich mobilních datech. Má velice jednoduchý vzhled, který si lze přizpůsobit k obrazu svému pomocí barevných schémat. Zobrazuje informace o přenesených datech v reálném čase, rychlost připojení, nebo percentuálně vyhodnocuje, kolik dat jste vyčerpali oproti předchozím dnům. Aby bylo požívání aplikace ještě snazší, k dispozici je i widget, pomocí něj lze kontrolovat přenesená data přímo z notifikačního centra.

DataControl

Aplikaci dne s názvem DataControl můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

 

Smart Translator

Překladač, který toho nabízí opravdu mnoho. Samozřejmostí je, že umí přeložit vámi zadaný text do více než 40 světových jazyků, včetně češtiny. Zadávat jej můžete buď psaním, nebo pomocí hlasového vstupu přes mikrofon. Dále umí přeložený text sdílet na sociálních sítích, odeslat jej emailem, zprávou, nebo jej rovnou vytisknout. Zkrátka ideální společník do kapsy, pokud se někam chystáte a chcete sdílet své názory s lidmi, se kterými ale nesdílíte společný jazyk.

Smart Translator

Aplikaci dne s názvem Smart Translator můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

 

SHAREit Photo Sharing Pro

Někdy i jednoduchá aplikace dokáže ulehčit drobné práce a pomůže vám výrazně zlehčit práci. Přesně takovým příkladem je SHAREit Photo Sahring Pro. Slouží k přenášení fotografií a videí mezi zařízeními. Z tohoto nezáživného úkolu dokáže udělat příjemnou aktivitu. Nabídne vám sdílení přes mnoho populárních sociálních cloudových úložišť, funkci Drag & Drop uploadu, nebo třeba jednoduché a přehledné třídění fotografií do alb. Zdá se vám, že aplikace nenabízí nic revolučního? Tak schválně, zkuste ji a uvidíte, kolik času vám dokáže ušetřit.

SHAREit Photo Sharing Pro

Aplikaci dne s názvem SHAREit Photo Sharing Pro můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

GifBrowser

Jste zastánci pohyblivých obrázků, ale postrádáte aplikci, ve které byste je mohli snadno procházet, zobrazovat si třeba jednotlivé snímky z gifu, nebo jen hledáte aplikaci, která by sloužila jako přehledná knihovna? GifBrowser splní vaše očekávání a možná nejen to. Nabídne toho mnohem víc, než jste si vůbec mohli přát. Do této aplikace lze gify ukládat přímo z prohlížeče, galerie, nebo jakékoliv jiné aplikace. Dále je možné gify organizovat, přibližovat, měnit jejich rychlost, přehrávat v celoobrazovkovém režimu, nebo je třeba pozastavovat a procházet snímek po snímku. Na své gify si pak můžete nastavit heslo, nebo použít odemykání pomocí TouchID.

GifBrowser

Aplikaci dne s názvem GifBrowser můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Auto Adjust

Aplikace, díky níž se vám už nestane, že byste museli mazat fotografie, kvůli špatnému nastavení světelných podmínek. Tato aplikace provádí vše za vás a my jen můžeme potvrdit, že to funguje velmi dobře. Žádné čekání, až aplikace provede změny, vše funguje bleskově. Ani po úpravě ale aplikace nesníží kvalitu fotografie a zachová plné rozlišení (až 12MP), což je funkce, kterou mnoho podobných aplikací nenabízí. Dále aplikace velmi úspěšně potlačuje šum fotografií, nebo třeba zlepšuje kontrast a zvýrazňuje barvy fotografie. Tato aplikace z vás udělá šikovného fotografa snadno a rychle. Tak co, chcete mít na všechny fotografie parádně exponované? Pak byste neměli váhat!

Auto Adjust

Aplikaci dne s názvem Auto Adjust můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Zdroj: bgr.com