aplikace_dne_OSX_icoPro ty, kteří na svém Macu postrádají klasický dvoupanelový správce souborů, je tu konečně řešení. Commader One klade důraz na to, aby si zachoval jednoduché a uživatelsky přívětivé prostředí typické pro systémy OS X a aby svým uživatelům urychlil jejich práci.



Commander One může sloužit jako plnohodnotná náhrada za jednopanelový Finder. Kromě základních funkcí jako je kopírování, přetahování, mazání a přejmenovávání souborů nabídne Commander One i další funkce jako třeba vyhledávání v souborech, změny fontů, frontu operací, práci se soubory ZIP, přidávání souborů do oblíbených a zabudovaný prohlížeč souborů. Mezi pokročilejší funkce lze zařadit možnost zobrazení skrytých systémových souborů, práci s více soubory najednou, nastavení klávesových zkratek, nebo třeba RootAccess, se kterým získáte přímý přístup k souborům.

Ke stažení je zdarma s následnou možností upgradu na placenou PRO verzi. Placená verze vám kromě klasického průzkumníku souborů nabídne třeba možnost připojení na FTP servery, přístup na Google Drive, OneDrive nebo do Dropboxu.  V PRO verzi také naleznete nástroje pro připojení a správu souborů iOS i Android zařízení, nástroj na komprimování a extrahování souborů (ZIP, RAR, 7Z,…), správce běžících úloh, nebo třeba Terminál, pomocí něj lze posílat koncové příkazy přímo z Commanderu. Další výhodou je třeba možnost přizpůsobit si vzhled pomocí barevných témat dle vlastního gusta.

Advanced search with RegExp support

Placenou verzi je možné si po dobu 15 dnů vyzkoušet zdarma.

Aplikaci názvem Commander One můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

zdroj: mac.eltima.com