aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



Basic Calc Pro

Jednoduchá kalkulačka, kterou oceníte zejména na iPadu, kde není aplikace kalkulačky defaultně nainstalovaná. Tato kalkulačka je obdobná, jako aplikace, kterou naleznete na iPhonech či iPodech touch. Basic Calc Pro přichází s jednoduchým ovládáním, bez zbytečných funkcí, s historií výpočtů, s povedeným designem a hlavně bez reklam.

Basic Calc Pro

Aplikaci dne s názvem Basic Calc Pro můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

CoffeeFind

Máte rádi dobrou kávu a cestování? Pak byste měli zbystřit. Tato aplikace je určena těm, kteří rádi sedávají v kavárnách, ale často se pohybují ve městech, ve kterých neznají místní podniky. Aplikace pomocí vaší polohy najde kavárny ve vašem okolí. Ukáže  směr, kterým byste se měli vydat a zobrazí, zda je ve vámi vybraném podniku otevřeno či ne. S CoffeeFindem se vám už nestane, že byste museli škrábat na dveře zavřené kavárny. Zároveň má možnost sdílet vybraný podnik pomocí Facebooku, Twitteru, iMessage, emailu, nebo třeba AirDropu.

CoffeeFind

Aplikaci dne s názvem CoffeeFind můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Friendly FTP Client

Tento FTP klient vám poskytne všechny funkce, které jste kdy potřebovali k organizaci vašich souborů na FTP serverech. Podporuje FTP a SFTP, nabízí připojení k několika serverům najednou, kopírování na pozadí, přetahování, mazání nebo přejmenovávání souborů. Sdílení souborů s přáteli, přidávání souborů do rychlého přístupu, nebo třeba možnost nastavení hesla na soubory. FTP Client samozřejmě umí kopírovat věci na FTP servery a to třeba i zcela automaticky (například fotografie a videa ihned po jejich pořízení), dále také podporuje širokou škálu souborů, a překvapí vás zajisté mnoha dalšími nezmíněnými funkcemi, protože tento client má opravdu co nabídnout.

Friendly FTP Client

Aplikaci dne s názvem Friendly FTP Client můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Snap to Call

Aplikace, která vás ušetří zdlouhavého porcesu přepisování telefonních čísel, emailů, nebo adres do kontaktů. Snap to Call využívá vašeho fotoaparátu k tomu, aby snímal kontaktní informace z dokumentů a ihned vytočil číslo, které fotoaparátem snímáte. Aplikace navíc nepotřebuje připojení k internetu a dokáže uložit vyfocené informace přímo do kontaktů.

Snap to Call

Aplikaci dne s názvem Snap to Call můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Bill Tracker and Reminder

Snadný způsob, jak mít své úspory pod kontrolou. V Bill Trackeru si vytváříte záznamy vašich plateb. Za co, kolik a kdy jste utratili. Aplikace vám poté zobrazuje, kolik si ještě můžete dovolit utratit v daný měsíc a upozorňuje vás, kdy se můžete rozšoupnout a kdy byste se měli naopak krotit. Zároveň nabízí možnost nastavení upozornění na platbu, takže už se vám nikdy nestane, že byste zapomněli zaplatit účtenku.

Bill Tracker and Reminder

Aplikaci dne s názvem Bill Tracker and Reminder můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Zdroj: bgr.com