aplikace dne ke stažení zdarma iconOpět vám přinášíme hned několik aplikací, které jsou po omezenou dobu ke stažení zdarma na App Store. Pokud se vám tedy nějaká líbí a chcete pomocí ní obohatit váš iPhone, iPad či jiné zařízení, rozhodně byste neměli váhat, protože již zítra můžou být všechny aplikace znovu placené.



PhotoMarks

Pokud se rádi chlubíte se svými fotografiemi na sociálních sítích, ale bojíte se, aby si vaše fotografie nikdo nepřivlastnil, určitě by bylo dobré si je nějak pojistit. Otázkou je jak. Řešení přináší aplikace PhotoMarks, která přidává na vaše fotografie značku. Přidat na fotografii vodoznak, podpis či logo nebylo nikdy snazší. Aplikace nabízí mnoho možností nastavení – od velikosti, natočení, přes barvu, až po viditelnost.

PhotoMarks

Aplikaci dne s názvem PhotoMarks můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

WEB to PDF

Jak už název napovídá, tato aplikace, která vám převede webovou stránku do PDF. Tento formát můžete poté číst kdykoliv, kdekoliv, bez nutnosti připojení k internetu. PDF navíc můžete snadno šířit s přáteli. Aby toho ale aplikace nenabízela málo, přináší navíc zabudovaný VPN klient, který nabídne zabezpečené šifrované připojení.
WEB To PDF

Aplikaci dne s názvem WEB to PDF můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

System Monitor

Ponořte se hluboko do jádra vašeho iZařízení a podívejte se, co se děje uvnitř. Dle slov vývojářů, aplikace designovaná přesně pro potřeby systému od iOS 8 výše, s výborným vzhledem, snadným použitím a skvělou funkčností. System monitor zobrazuje aktuální informace o využití paměti, baterii a zatížení systému na přehledných grafech. Můžete tak snadno zjistit, která aplikace je „žroutem“ vaší baterie a která je naopak šetrná a nemusíte se jejího spuštění bát.

System Monitor

Aplikaci dne s názvem System Monitor můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Studio Music Player

Tato aplikace vám slibuje, že díky ní dosáhnete špičkových zvukových výsledků z jakéhokoliv zařízení. Vývojáři aplikace se nechali inspirovat profesionálními zvukovými studii, aby nakonec umožnili veřejnosti poslouchat zvuk křišťálově čistý. V podstatě se jedná o ekvalizér s precizním zpracováním. Mnoho možností přednastavených zvukových šablon a zároveň možnost vlastního zásahu uživatele – to je v kostce to, co Studio Music Player nabízí.

Studio Music Player

Aplikaci dne s názvem Studio Music Player můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Free Video/Music

Po této aplikaci řada uživatelů jistě nějaký ten pátek touží. Není žádnou tajností, že iTunes je sice skvělá věc, ale někdy je přetahování písniček do hudební knihovny poněkud zdlouhavé. Tomu je konec. Free Video/Music nabízí přehrávání na pozadí přímo ze služeb jako je Youtube, Vimeo, SoundCloud, nebo třeba Dailymotion. Nabízí tvoření playlistů, možnost přidávání videí do fronty, opakování jedné skladby, náhodné přehrávání, sdílení videí na sociálních sítích a mnoho dalšího.
Free Video Music

Aplikaci dne s názvem Free Video/Music můžete stáhnout pomocí tohoto rychlého odkazu.

Zdroj: bgr.com