iPhone SE Rose Gold icon applenovinkyPrázdniny jsou tady a Vy se jistě chystáte někam vyrazit. V tom případě se Vám budou určitě hodit letní vychytávky pro iPhone, které uvidíte níže. Některé vychytávky ochrání Váš iPhone, jiné zase Vaši domácnost v době Vaší nepřítomnosti.



Větráček

Hit letošního léta, větráček, který zapojíte do lightning konektoru. Větráček lze různě nasměrovat a Vy se tak můžete ochladit proudem vzduchu. Cena je okolo 200,-Kč.

větrák

Voděodolný kryt

Pokud se chystáte někam k vodě, například k moři, jistě využijete tohoto voděodolného krytu. Tyto kryty seženete i u „plážových prodejců“, ale nezapomeňte, že kryt má před vodou ochránit zařízení v hodnotě několika tisíc korun. Cena u nás se pohybuje okolo 1500,-Kč.

vodeodolny_kryt_iPhoneObjektiv pro iPhone

Jistě se zde najdou tací, kteří rádi fotí. V dnešní době mají mobilní telefony poměrně dobré fotoaparáty, navíc mobil máte většinou vždy po ruce. Malým upgradem v tomto směru může být pořízení nasazovacího objektivu. Ceny se pohybují v rozmezí 600 – 2000,-Kč.

objektiv_iPhone

Bezpečnostní kamera

Pokud se chystáte opustit Vaši domácnost pořiďte si bezpečnostní kameru, která komunikuje s Vaším mobilním telefonem. Budete tak dostávat notifikace o tom, pokud se ve Vaší domácnosti konal nějaký pohyb. Cena je okolo 5000,- Kč.

kamera_netatmo