zajímavé aplikace dne iconLa Vuelta a España. Jeden ze tří závodů Grand Tour, spolu s Giro d´Italia a Le Tour de France nejprestižnější cyklistický závod planety. Závod, který se koná tři týdny především na území Španělska,  je opět tu.



Jestli jste fanoušci sportu, určitě jste ani nestihli vypnout televizi od olympiády v Riu a už je tu další sportovní událost. Pokud jste sledovali Tour de France pomocí mobilní aplikace od firmy Škoda, nic vás na aplikaci La Vuelta a España 2016 nepřekvapí.  Aplikace je totiž téměř totožná, jako byla na Tour de France, jen má v podstatě změněné barvy.

Můžete zde vidět mapky, kam se kdy závodníci podívají. V přehledných informací o každém úseku se pak snadno dozvíte, kolik cyklisté nastoupají výškových metrů, kolik kilometrů bude mít každá etapa, nebo si můžete přečíst krátké informace o místě, kudy budou projíždět.

Nechybí ani soupiska týmů se závodníky a krátké informace o nich samotných. V průběhu závodu budou v aplikaci přibývat krátké články, které vás budou denně informovat o tom, co se děje na trati, nebudou chybět ani fotografie a videa ze závodu, nebo třeba aktuální informace o tom, kdo si jak vede.

The app was not found in the store. :-(