zajímavé aplikace dne iconRádi se procházíte přírodou, ale práce vás nechce pustit, a tak musíte tvrdnou v kanceláři a poslouchat rušnou ulici? To musí být otravné, zpříjemněte si jakýkoliv moment s Aplikací TaoMix, která vás přenese třeba lesa šumícího lesa plného zvěře.



Poté, co aplikaci spustíte se vám otevře černá plocha se třemi bublinkami. To je vlastně hlavní pracovní plocha v aplikaci. Na tuto plochu si naskládáte různé bublinky se zvuky, poté jimi necháte prohánět kroužek, který vám bude vámi zvolené zvuky kombinovaně přehrávat.

Zvuky jsou velmi věrohodné, takže pokud si je pustíte a zavřete oči, budete se opravu cítit jako u rybníky, kde fouká vítr, skřehotají žáby a zpívají ptáci. Občas se vám může ozvat zvuk auta, nebo třeba bouřka a menší přeprška. Jaké zvuky si nastavíte, to už je jen na vás.

Zapnout si zde můžete i čas, po kterém se zvuky vypnou, takže můžete usínat třeba za zvuku bouřky zabalení v teplých peřinách a v suchu. Zvukových profilů si můžete vytvořit několik a různě si je pojmenovat, tak, abyste vždy věděli, co si zrovna pouštíte a místo šumění vln vás nezastihla přeprška.

The app was not found in the store. :-(