iOS 7 Message icon zpravy zprávyPokud jste chtěli někdy poslat tajnou zprávu, tak nyní máte možnost. V nové aplikaci Zprávy můžete svůj obsah zprávy schovat a příjemce bude muset vynaložit trochu usilí, aby si Vaši zprávu přečetl. Při odeslání zprávy s efektem nevititelného inkoustu, se zpráva nebo fotka překryje vrstvou bílých a černých teček.



Příjemce poté bude muset zprávu odkrýt od těchto teček a to udělá tak, že bude jezdit prstem po displeji, poté se mu zpráva zobrazí.

V aplikaci Zprávy vložíte do textového pole fotku a to uděláte, tak že kliknete na šipku vlevo a zobrazí se Vám nabídka, poté kliknete na ikonku fotoaparátu a vyberete příslušnou fotku. Do textového pole můžete klidně napsat pouze text.

ios-10-messages-effects-and-animations-1

Poté kliknete na modrou šipku pokud máte funkci 3D Touch, a jestli ne, tak šipku déle podržíte. Dostanete se tak rovnou do menu, ve kterém označíte možnost „Neviditelný inkoust“ a zprávu můžete odeslat.

ios-10-messages-effects-and-animations-4

Máte ještě na výběr z dalších tří možností, a to „Mírně“, „Hlasitě“ a „Bouchnutí“, které je také zajímavé. Zpráva jako by bouchne do displeje a ostatní zprávy nadskočí.

ios-10-messages-effects-and-animations-5

Zdroj: iphonehacks.com