MacBook Pro 13 2016 touch barPokud jste kreativní typ a ke své práci potřebujete větší displej a přesto nechce přijít o mobilnost MacBooku, tak přesně pro vás je nový MacBook Pro. Když si přečtete technické specifikace nového MacBooku tak zjistíte, že může mít k sobě připojeny až čtyři externí displeje s rozlišením 4K.



Nebo můžete připojit dva externí displeje s rozlišením 5K. Navíc nové MacBooky poskytují plynulé obnovování s frekvencí 60 Hz.

Současně poskytuje plné nativní rozlišení pro vestavěný displej a zároveň:

  • Až pro dva externí displeje s rozlišením 5120×2880 s obnovovací frekvencí 60 Hz a přes miliardu barev
  • Až čtyři externí displeje s rozlišením 4096×2304 s obnovovací frekvencí 60 Hz a přes miliardu barev

Digitální video výstup Thunderbolt 3 

  • Nativní DisplayPort výstup přes USB‑C
  • VGA, HDMI a Thunderbolt 2 výstupy podporují redukce (prodáváno samostatně)

Pokud plánujete koupit 13″ MacBook Pro, tak k němu budete moci připojit jeden externí displej s rozlišením 5K nebo dva externí displeje s rozlišením 4K, také s obnovovací frekvencí 60 Hz. Menší MacBook Pro má pouze integrovaný grafický čip Iris od Intelu, který samozřejmě sdílí operační paměť s procesorem. Narozdíl od 15″ MacBooku, který nabízí grafickou kartu AMD Radeon se 2 GB operační paměti.

MacBook Pro 13 2016 touch bar icon

Jak 13″ tak 15″ model MacBooku Pro (s výjimkou 13″ bez Touch Baru a Touch ID) mají čtyři Thunderbolt 3 porty, které podporují rovněž standard USB-C, DisplayPort 1.2, HDMI a další. Každý ze čtyř Thunderbolt 3 portů poskytuje extrémní přenosovou rychlost 30 Gb/s, která umožňuje spravovat 5K displej a zároveň nabíjet MacBook pomocí jediného kabelu.

MacBook Pro 15 2016 touch bar

Zdroj: idownloadblog.com