iphoneconceptimageJe tomu teprve měsíc, co společnost Apple představila své nové vlajkové lodě- iPhone 7 a 7 Plus a již se na internetu objevují koncepty a spekulace ohledně nového iPhonu 8, který by měl být nadcházejícím modelem pro příští rok.



Několik nadšenců již vytvořilo návrhy a možnosti jak by nový iPhone 8 mohl vypadat. Jedním z těchto lidí je také Veniamin Geskin, který na svůj Twitter přidal několik obrázků, jak by podle něj mohla nová generace iPhonu vypadat v porovnání se staršímy modely jablečných telefonů. Pokud bychom se opravdu dočkali podobného iPhonu nastalo by hned několik revolučních změn. Jak si můžeme všimnout, koncept iPhonu 8 nemá žádný home button, ani boční tlačítko na zapínání a vypínání, tudíž by bylo celé ovládání jen v displeji (včetně čtečky otisků prstů). Podle zahraničních informací by se měla zvětšit velikost displeje. U menšího 4,7“ bychom se měli dostat na 5“ a Pluskové verze z 5,5“ na 5,7“. Ačkoliv by se měla zvětšit velikost displeje, můžete vidět, že celková konstrukce telefonu je o hodně menší. Vrchní a spodní rámeček by měl být značně užší a o boční rámečky bychom měli přijít úplně.iphone-8-concept-compare_df091267e85be9585a8a8ebb307c54be-m

Na servru AppleNovinky.cz vás budeme nadále informovat o dalších únicích a konceptech iPhonu 8, který by měl být, jak je již zvykem, představen na podzim roku 2017.

Zdroj: Appadvice.com