Apple Store iconDnes jsme vám oznámili, že společnost Apple představí své MacBooky ve čtvrtek 27. října na Mac Keynote, která se bude pravděpodobně konat v sídle Applu v Cupertinu. Tak jaké produkty můžeme očekávat, že Apple představí?



 

MacBook Air

U MacBooku Air se neočekává, že by byl „hvězdou“ večera, ale předpokládá se určité vylepšení. Apple by měl zcela přerušit výrobu 11″ MacBooku Air a zaměřit svoji pozornost pouze na 13″ MacBook Air. Design MacBooku Air by měl být zachován, pouze by měly přibýt USB-C porty. Uživatelé, ale volají po upgradu displeje, ten se ale neočekává, vzhledem k tomu, že MacBook Air není „top“ produkt společnosti Apple.

apple-macbook-air-mjvg2ll-a

 

iMac

Stejně jako u MacBooku Air, tak u iMacu se neočekávají žádné výrazné změny. Největší změna nastane u grafického výkonu iMacu, kdy Apple použije nový grafický čip od AMD. Dále pravděpodobně přidá port USB-C.

Externí 5K displej

Apple oficiálně ukončil prodej zastaralých a předražených Thunderbolt displejů na začátku tohoto roku, a tak můžeme očekávat, že představí novější a výkonější model. Očekává se, že Apple představí nový 5K externího displej, který bude obsahovat grafický čip. Rozlišení externího displeje bude 5120 x 2880 pixelů.

thunderbolt-display

MacBook Pro

Hvězdou večera by měl být bezpochyby MacBook Pro, který nebyl auktualizován už čtyři roky. Po designové stránce se očekává, že nový MacBook Pro bude tenčí a lehčí než přechozí modely a bude mít větší Trackpad. Nové MacBooky Pro budou pravděpodobně bez tradičních portů ve prospěch USB-C portů. Největší změnou však bude nový dotykový ovládací OLED panel a Touch ID. Očekává se, že Apple u MacBooků použije procesor Intel Skylake a grafický čip Polaris od AMD.

macbook-pro-oled-4-593x445

Drobnosti

Společnost Apple by mohla představit aktualizovaný AirPort Express a AirPort Extreme. Dále novou klávesnici s OLED panelem jako u MacBooku Pro. A nakonec by na trh mohla uvést nové AirPods sluchátka.

apple-airpods-earphones-wireless

Zdroj: 9to5mac.com