apple-iphone-7-jet-blackNa internetu se objevilo video, které je spíše natočené s nadsázkou, ale svůj účel splnilo. Jde totiž o „výrobu“ iPhonu 7 Jet Black za pomoci iPhonu 7 Matte Black a černého lesklého spreje. Většina podobných videí končí ne příliš dobře a výsledek vypadá hrozně, toto je ovšem výjimka.



A v čem je to tak zajímavé? Apple u iPhonu 7 odebral 16GB a 64GB verzi a nahradil jí verzemi 32GB, 128GB a 256GB. Bohužel, Jet Black kvůli obrovskému zájmu není v té nejnižší verzi nabízen. Pokud tedy chcete iPhone 7 Jet Black, musíte si vybrat mezi verzí 128GB a 256GB, což může některým lidem přijít zbytečné.

Další nevýhodou kombinace Jet Black je také to, že se velmi jednoduše poškrábe. Sama společnost Apple radí, abyste tedy používali ochranné pouzdro. Jenže kdo by chtěl takový skvost nosit v pouzdře?

Samozřejmě vás nenavádíme k tomu, abyste sprejovali svůj nový iPhone, ale jde o zajímavý koncept. A co vy? Jaká z nových kombinací se vám líbí nejvíce? Matte Black nebo Jet Black? A přemýšlíte o koupi nového modelu, nebo ho už dokonce vlastníte? Dejte nám vědět do komentářů, budeme rádi.

https://https://www.youtube.com/watch?v=5hpk9qwM4lM

Zdroj: youtube.com