Product (RED) App Store3Organizace (RED) spolupracuje s Applem už 10 let. Apple má ve své nabídce produkty s přídomkem (RED), jejichž koupí podporujete boj a prevenci proti AIDS. Od 30. 11. do 6. 12. se zabarvil do rudé barvy i App Store.



Vybrané aplikace s označením Games for (RED) naleznete ihned na titulní stránce. Po rozbalení této sekce zde objevíte velmi oblíbené tituly. Jejich stažení je zdarma, ale veškeré vnitřní platby (tzv. In-App Purchases) přispívají na fond (RED).Product (RED) App Store1

Hry, které jsou vybrány jako Games for (RED) jsou rekordmany v In-App Purchases, a právě v nich bylo utrženo nejvíce z celého App Storu. Peněžní částka, kterou Apple přispívá, tedy rozhodně není malá.

Mezi hrami, které nesou označení červené barvy jsou třeba Angry Birds 2, Boom Beach, Candy Crush Jelly Saga, Clash of Clans, Clash Royale, CSR RAcing, FarmVille: Tropic Escape, FIFA, Hay Day, Plants vs. Zombies, SimCity a další známé tituly.

App Store obsahuje dokonce i ikonku, pomocí které můžete rsnadno podpořit organizaci (RED) peněžním obnosem od 5 až do 150 eur. Pomozte i vy v zastavení šíření AIDS a podpořte program (RED) drobným finančním obnosem.Product (RED) App Store2

zdroj: apple.com