og_product-redJako tomu bylo před deseti lety, tak je tomu i nyní. Apple opět podporuje kampaň (RED) na podporu boje proti HIV/AIDS. Apple tuto kampaň podporuje každý rok a tento rok nabízí celou řadu speciálních produktů. Peníze z toho půjdou na kampaň.



Apple nabízí 20 nejpopulárnějších her v App Store, který nabízí exkluzivní (RED) nákupy, výnosy z nich půjdou do fondu kampaně. Apple také oznámil přidání čtyř nových produktů specialního vydání v červené barvě.

20 nejpopulárnějších aplikací v App Store získá nové mikrotranskace s logem (RED), skrze které mohou uživatelé tento projekt podpořit. Zde máte všech 20 aplikací: Angry Birds 2, Angry Birds POP!, Best Friends, Best Friends Forever, Boom Beach, Candy Crush Jelly Saga, Clash of Clans, Clash Royale, CSR2, Episode, Farm Heroes Saga, FarmVille: Tropic Escape, FIFA Mobile, Hay Day, Marvel Contest of Champions, PewDiePie’s Tuber Simulator, Plants vs. Zombies Heroes, SimCity Buildlt, War Dragons a YAHTZEE With Buddies.

A čtyři nové produkty jsou tyto: Smart Battery Case pro iPhone 7, obal pro iPhone SE, Beats Solo 3 a Phill+. Všechny tyto produkty by měly být k dispozici od dnešního večera.

Společnost následně zaplatí dolar za každou transakci, která bude během zítřejšího dne provedena skrze platební systém Apple Pay až do částky jednoho milionu dolaru. Od počátku kampaně (RED) již Apple přispěl více než 350 milionu dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com