apple_tv_icon tvOSJablečná firma v nejnovějších systémech iOS 10.2 a tvOS 10.1 nabídne novou aplikaci TV. Pomocí této aplikace budou uživatelé moci sledovat svůj TV obsah a různé filmy nebo seriály z různých aplikací na jednom místě. Dále má aplikace vymyšlen unikátní systém doporučování obsahu.



Nová aplikace je dostupná ve fázi beta pro uživatelé, kteří jsou z USA. Aplikace nabízí velice zajímavou funkci, která se nazývá „Single Sign-on“ jedná se o funkci, která jednou předplatitelům určitých TV služeb ověří účty a systémově tyto účty nastaví v daných aplikacích. Vy se tak nemusíte starat o nic. Stačí jednou zadat vaše přihlašovací údaje a hotovo.

Samozřejmě aplikace na tuto funkci budou muset být aktualizovány. Službu zatím podporují čtyři TV poskytovatelé. Tento týden se k těmto poskytovatelům přidal další a to DirecTV. Tuto službu v USA používá 20 milionů odběratelů.

ios_tv_provider_directv-800x687

Přídání služby DirecTV není žádným překvapením. Apple tuto službu minulý měsíc při uvedení aplikace TV zmiňoval. Samotné aplikace TV bychom se měli veřejně dočkat při vydání operačních systémů iOS 10.2 a tvOS 10.1 což bude v prosinci.

Zdroj: macrumors.com