ios_10_iconSpolečnost Apple dnes v podvečer vydala třetí betu připravované aktualizace iOS 10.2, která přinesla bližší pohled na novou aplikaci TV. Ta má nyní nové funkce a celkově je propracovanější. Apple již zcela odstranil aplikaci Videa a nahradil ji právě aplikací TV, ale pouze ve Spojených státech.



Funkce SOS

V předešlé betě byla tato funkce velkou novinkou, díky které by mohli uživatelé zavolat záchranou službu tím, že třikrát stiskou tlačítko Home. Avšak ve třetí betě tato funkce už zcela zmizela a dostupná je pouze v Indii. Zřejmě kvůli testovacím účelům.

Aplikace Zprávy

Při používání iMessage nyní máte možnost zprávu odeslat s novým efektem – S láskou. Zpráva se odešle s velkým červeným srdcem.

portable-network-graphics-image-f82ca292d2fd-1-2

Aplikace TV

V nastavení aplikace přibyla nová sekce, ve které může uživatel nastavit, jestli chce pro přehrávání využívat mobilní data, dále může nastavit kvalitu streamovaného videa při využívání Wi-Fi a mobilních dat. Uživatel si také může vybrat v jaké kvalitě chce videa stahovat. Aplikace TV má také novou funkci „Další“, která nabídne uživatelům epizody či filmy k přehrání.

Na všechny změny, co přinesla nová beta iOS 10.2 se podívejte v následujícím videu.

Zdroj: macrumors.com