Apple Store iconPo skončení prezidentských voleb ve Spojených státech, které přímo rozdělily celé Spojené státy na dva tábory, rozeslal Tim Cook svým zaměstnancům e-mail, který je vyzívá ke sjednocení, které nakonec společnost Apple posune dopředu.



E-mail od Tima Cooka si můžete přečíst níže.

Týme,

dnes jsem slyšel od mnohých z vás, jak rozebíráte prezidentské volby. V politické soutěži, kde kandidáti byli tak odlišní a každý obdržel podobný počet hlasů od lidí, je nevyhnutelné, že ve vás zůstanou silné pocity.

Máme velmi rozmanitý tým zaměstnanců, včetně příznivců každého z kandidátů. Bez ohledu na to, ke kterému z kandidátů jste se připojili, je jediný způsob, jak se posunout vpřed, a to jedině společně. Vzpomínám si na to, co Dr. Martin Luther King, Jr. řekl před 50 lety: „Pokud nemůžete létat, běžte. Pokud nemůžete běžet, choďte. Pokud nemůžete chodit, lezte, ale stále to musí být pohyb vpřed.“ Tento výrok je nadčasový, a připomíná nám, jak můžeme udělat velký kus práce a zlepšit svět.

Zatímco dnešní diskuze jsou na téma, co nás čeká v budoucnu, tak si můžete být jisti, že směr společnosti Apple se nezměnil. Naše výrobky spojují lidi po celém světě, a poskytují našim zákazníkům nástroje, se kterými mohou dělat velké věci – zlepšit svůj život a svět jako celek. Naše společnost je otevřená pro všechny, a fandíme rozmanitosti našeho týmu zde ve Spojených státech a po celém světě – bez ohledu na to, jak vypadají, odkud pocházejí, koho uctívají nebo koho mají rádi.

Vždycky jsem se díval na Apple jako jednu velkou rodinu a já vás chci povzbudit jako své spolupracovníky, máte-li pocit úzkosti.

Pojďme se pohnout kupředu – společně!

S pozdravem,

Tim.

Zdroj: 9to5mac.com