MacBook Pro 15 2016 touch barZnačka Satechi je známá tím, že vyrábí příslušenství pro Mac zařízení. Proto není žádným překvapením, že společnost vydala několik USB-C příslušenství včetně velice šikovného několika portového adaptéru. Jedná se o perfektní adaptér, který obsahuje dva USB porty, HDMI a USB-C pro nabíjení.



První věc, které si povšimnete je, že adaptér je velice tenký. K adaptéru je neustále připojen USB-C kabel, který zajišťuje konektivitu mezi vaším zařízením a prvky, které zapojíte do adaptéru.

Satechi adaptér je nabízen v několika barevných variantách a to ve stříbrné, zlaté, space gray a v rose gold. Největším plusem tohoto adaptéru je fakt, že nabízí dva USB 3.0 porty, HDMI port a USB-C port, který slouží pro nabíjení. Nenaleznete zde dokonce port pro čtečku SD karet a port pro Gigabit Ethernet.

satechi-usb-c-hdmi-adapter

Přes HDMI můžete připojit 4K externí displej o frekvenci 30Hz. 4K @60 Hz není přes tento adaptér bohužel podporováno.

satechi-usb-c-multiport-adapter

Spojení USB 3.0 je prováděno základní rychlostí 5 Gbps. Jedná se o maximální rychlost, kterou můžete pomocí tohoto připojení dostat. Port USB-C zde slouží k zajíštění nabíjení. Satechi Multi-Port Adapter je k zakoupení za 60 dolarů.

satechi-usb-c-connector

Závěrem bychom měli dodat, že adaptér od firmy Satechi je vyroben vážně kvalitně. Jen USB-C kabel, který slouží pro zapojení do vašeho zařízení by mohl být více chráněn, aby vaše zařízení nepoškodil či nepoškrábal. Jinak tomuto adaptéru není co vytknout. Pro majitelé nového MacBooku Pro nebo MacBooku je nějaký ten adaptér nutnost.

Zdroj: 9to5mac.com