zajímavé aplikace dne iconZapomíná každý, někdo více, někdo méně. V předvánočním kvapu je to mnohem snazší nechat z hlavy ulétnout nějaký nápad. Třeba na dárek, který vám pak bude, den před Vánoci, pěkně chybět. S chytrou aplikací Things už ale na nic nezapomenete.



Aplikace Things se řadí mezi tzv. to-dos – stejně jako primární aplikace Připomínek. Jde o drobné úkoly, které máte splnit (název vychází z anglické ho „to do“ – dělat). Spousta lidí si je neustále píše na drobné papírky a zanechává je všude, kudy chodí. S aplikací Things už ale budete mít veškeré upomínky pod palcem. A to doslova!

Aplikace slouží k tvorbě krátkých poznámek, které řadíte do seznamů a pomocí odškrtávání je vyřizujete. Aplikace vás však neomezí jen na jednoduchou poznámku, ale nabídne vám možnost připomenutí nebo třeba otagování jednotlivých připomínek. Pomocí hashtagu své úkoly můžete třídit, a tak se nikdy nestane, že by se vám upomínka „koupit kapra“ motala mezi pracovní záležitosti.

Nejsilnější stránkou této aplikace je přístup k ní. Aplikace je dostupná na Mac, iPad, iPhone (iPod touch) a dokonce i na Apple Watch. Pokud si ale vytvoříte úkol na jednom zařízení, automaticky se vám synchronizuje do všech ostatních pomocí Things Cloudu.

Aplikace funguje skvěle a není jí co vytknout! Její všudypřítomnost z ní činí nepostradatelného pomocníka na každém zařízení, i za cenu 9,99$. Je určena každému, kdo má spousty úkolů a nechce na žádný zapomenout.

The app was not found in the store. :-(