Vzhledem k tomu, že blíží CES, tak mnoho firem už teď ukazuje, co představí. Společnost Kanex se chystá představit dva nové doplňky pro Apple Watch – GoPower Watch Stand a GoPower Watch Mini.



GoPower Watch Stand představuje další nabíjecí dock pro Apple Watch, ale pokud se vám zatím žádný dock nelíbil, tento by mohl. Je určen jak pro 38 mm, tak 42 mm modely Apple Watch, kromě ostatních nevyžaduje připojení nabíječky, která je dodávaná s Apple Watch. GoPower Watch Stand je vybaven vlastní magnetickou podložkou, na kterou můžete hodinky odložit.

Zároveň Kanex představí GoPower Watch Mini, jedná se o nejmenší nabíječku pro Apple Watch v součastnosti. Navíc nabíječka má klíčenku, takže si ji snadno můžete připevnit k ostatním klíčům a mít ji vždy při sobě. Tato malá nabíječka má kapacitu 1 000 mAh, a měla by vystačit na jedno plné nabití hodinek. GoPower Watch Stand má disponuje 4 000 mAh.

Oba modely bude možné zakoupit od února roku 2017. Větší varianta bude stát 80 dolarů a menší si můžete pořídit za 60 dolarů.

Zdroj: phonearena.com