Se společností sídlící v Cupertinu je za rok 2016 spojena spousta podivných událostí či historek. Včetně toho, že pes dostal několik nových iPhonů nebo že se Tim Cook měl stát viceprezidentem Spojených států.



 

Drahá kniha Jonyho Iva

Kniha, za kterou stojí Jony Ive, shrnuje všechny produkty, které společnost Apple představila za posledních dvacet let. Na druhou stranu je otázka, jestli jste ochotni za takovou sbírku fotografií zaplatit ne zrovna malou částku.

Rozzuřený zákazník rozbíjející všechna zařizení v Apple Store

Tento zákazník vběhl do Apple Storu s ocelovou koulí, která se používá při hře petanque a začal rozbíjet všechna zařízení kolem sebe.

https://https://www.youtube.com/watch?v=O4tSkmzgdTc&feature=youtu.be

Po Stevu Jobsovi nebude pojmenovaná ulice

V nově vznikajicí čtvrti v Paříži měla být pojmenována ulice po významném vynálezci, kterým měl být Steve Jobs. To se však nestane.

Apple se snažil najmout Chrise Rocka

Začátkem tohoto roku se společnost Apple snažila najmout komika Chrise Rocka, který měl pravděpodobně připravovat zábavná videa pro Apple TV. Chris Rock dal ale raději přednost firmě Netflix.

Viceprezident Tim Cook

Přátelství Tima Cooka s kandidátkou prezidentských voleb Hillary Clintonovou ho v případě jejího vítězství mohlo dostat až na post viceprezidenta Spojených států.

Apple Pay bylo použito na nákup auta Aston Martin

Největší částka, která byla uhrazena pomocí Apple Pay, byla využita k nákupu automobilu Aston Martin. Byl to stejný model, který měl James Bond ve filmu Goldfinger.

Suge Knight tvrdí, že se ho Dr. Dre pokusil zabít

Spoluzakladatel Beats a zaměstnanec Applu Andre Young, aka Dr. Dre, údajně najal najatého vraha, aby zabil bývalého magnáta Death Row Records, Suge Knighta, podle žaloby, kterou na něj Suge Knight letos podal.

iPhone 7 pro psa

Krátce poté, co se iPhone 7 začal prodávat v Číně, tak syn čínského miliardáře nakoupil několik kusů nového iPhonu svému psovi, aby tak zlěpšil jeho život.

Zdroj: cultofmac.com