iOS 7_App Store_iconKaždý týden Apple vybere jednu populární aplikaci na App Store a změní její cenovku po omezenou dobu na 0$. Pro tento týden získala přídomek App of the Week hra Angry Birds Space 2.



Možná jste si už všimli, že se v našich Aplikacích dne ke stažení zdarma objevily Angry Birds Space. To není náhoda, tento všem známý titul je nyní díky označení App of the Week zdarma celý týden.

Angry Birds Space se drží klasické herní linie Angry Birsd. Nenaleznete zde velikánský prak, několik druhů ptáků se speciálními schopnostmi a vašim cílem bude odstřelování zelených prasat.

Co je tedy vlastně ve hře jiné než u originální hry? Kromě prostředí, které je propleteno malými planetkami a lehce pozměněným vzhledem ptačích hrdinů to jsou to gravitační pole vesmírných objektů a létající bubliny.

Ve hře se setkáte s tím, že se u planet objevují světlejší pole. V těchto polích působí gravitační síla objektů. Pokud tedy vámi vystřelený pták vlétne do tohoto pole, planeta jej začne pozvolna přitahovat. Pokud jej ale vystřelíte mimo něj, pokračuje bez jakékoliv změny směru až dokud nevyletí z herní plochy.

Pokud tedy máte herní styl Angry Birds, zajisté si vás získá i verze Space. Jedná se totiž pouze o oživenou originální hru o vesrmírné doplňky.

https://https://www.youtube.com/watch?v=Zc-XlVLHJDo

The app was not found in the store. :-(