Společnost Apple včera večer vydala aktualizaci iOS 10.2.1, která po týdnech testování nepřinesla žádnou novinku. Aktualizace tak pouze opravila chyby z předešlé verze a zaměřila se na zlepšení výkonu.



Bohužel Apple ani neopravil problém, při kterém vám zamrzne iPhone, když dostanete speciální zprávu nebo vám bude zaslána určitá kombinace smajlíků. O tomto problému jsme vás informovali už dříve. K zamrznutí iPhonu dochází i při jiných situacích, kdy budete mít prst na displeji a budete chtít na něco kliknout, nebo kliknete na ikonku při přecházení mezi jednotlivými plochami a widgety.

Společnost se nezaměřila ani na sdílení přes iCloud, které se také může v průběhu zaseknout. Dalším problémem je světelnost fotoaparátu, která činí potíže hlavně při natáčení videa. Když natáčíte video v horších světelných podmínkách a pak rychle přesunete iPhone do světlé části, tak je obraz přepálený. Navíc se při tomto přechodu video nepříjemně trhá.

Momentálně není dostupný žádný jailbreak pro iOS 10.2, proto neočekávajte, že bude pro iOS 10.2.1. Uživatelé tak mohou nadále čekat na jailbreak, který představí Luca Todesco.

Podle testu se skutečně výkon iPhonu zlepšil po aktualizaci na nejnovější iOS 10.2.1, který si můžete stáhnout v Nastavení, poté klikněte na Obecné a Aktualizace softwaru, pokud jste ještě tak neučinili.

https://https://www.youtube.com/watch?v=UOJVklIwzbc

Zdroj: youtube.com