Nový koncept iPhonu 8 pochází z německé dílny a dá se zatím považovat za ten nejpropracovanější. Podle návrhu by tak měl iPhone 8 mít nejlepší fotoaparát, dvě čočky fotoaparátu by byly u všech tří modelů.



Navíc čočka fotoaparátu by nijak nevyčnívala z těla iPhonu 8.

Již podle různých úniků, které naznačují, že displej iPhonu 8 bude bez rámečku, tak i tento koncept pokračuje v tomto duchu. Proto by iPhone 8 disponoval AMOLED displejem s nejzářivějšími barvami a nejhlubší černou.

Největší novinkou by byl Iris-Scanner, díky kterému by se dal odemykat iPhone 8. Tlačítko Home by bylo samozřejmě integrováno do displeje a ovládalo by se pomocí funkce 3D Touch.

iPhone 8 by byl dostupný v šesti různých variantách. Záda iPhonu by byla vyrobena ze skla a hrany by byly z nerezové oceli. Tento směr se ubírá k úniku, který naznačuje, že se Apple vrátí k designu iPhonu 4 a iPhonu 4s, avšak z jiných materiálů.

Překvapením by byl USB-C port, kterým by společnost Apple sjednotila všechny porty u svých zařízení.

Podle konceptu by iPhone 8 podporoval i Apple Pencil.

A sen všech milovníku Applu by se stal skutečností, iPhone 8 by podporoval bezdrátové nabíjení. Od dockovací stanice by uživatel mohl být vzdálen tři metry. Jednalo by se tak o nejpohodlnější způsob nabíjení.

Zdroj: www.handy-abovergleich.ch