Jaké jsou rozdíly mezi Apple Watch Series 2 a speciální edicí Apple Watch Nike+? Není jich moc a ceny jsou totožné. Apple Watch Nike+ přináší čtyři varianty a dvě velikosti. Cena těchto hodinek s 38 mm displejem je 11 290,- Kč a s 42 mm 12 290,- Kč. Tyto ceny jsou totožné s Apple Watch Series 2.



Za účelem této recenze, se zaměříme na to, co dělá Apple Watch Nike+ jedinečné a odlišné od Series 2.

Kde je rozdíl?

Největším rozdílem, je silikonový pásek, který se prodává ve čtyřech barevných variantách. Pásek je praktický a má zajímavý styl. Nevýhoda Nike+ pásku je, že se nedá koupit samostatně.

Rozdíl mezí páskem Nike+ a sportovním páskem je značný. Nike+ je světlejší, ohebnější a lehčí. Rozdíl je i po hardwarové stránce. Apple Watch Nike+ tvoří Nike logo na zadní straně hodinek, okolo měřiče tepu. Samotné tělo hodinek se dá koupit ve dvou barevných variantách, vesmírně šedá a stříbrná.

Další rozdíl je v softwaru. Nový sportovní vzhled dodává hodinkám šmrnc. Na pravé straně displeje jsou tvořeny digitálními nebo analogovými hodinami a na levé straně třemi malými ikonkami. Ikonka Nike vás po kliknutí odkáže do fitness aplikace Nike+ Run Club. Tato aplikace se dá stáhnout do všech typů Apple Watch.

Zdroj: apple.com