Na spoustě fór se vedou debaty o tom, kde se vzala v MacBooku Pro mince, konkrétně čtvrťák. Uživatelé přišli na to, že mince je uvnitř MacBooku až byla sundána spodní deska MacBooku. Avšak fóra se plní různými konspiračními teoriemi, například že mince lépe odvádí teplo od procesoru apod.



Tyto zprávy sahají až do roku 2010. Někteří tvrdí, že je tam dávají zaměstnanci v továrnách v Číně, což je nepravděpodobné, když mince jsou americké nebo kanadské.

Bývalý zaměstnanec Apple Storu potvrdil, že uvnitř MacBooků Pro nacházejí různé věci. Mezi nimi jsou mince, sponky, SD karty a další maličké věci, na které si vzpomenete. Spousta uživatelů, ale je k prostému vysvětlení skeptická a to z důvodu toho, že mince se nachází pod plastovou ochranou MacBooku, která je navíc ze všech stran utěsněna.

Další čtenář tvrdí, že jde o speciální Thunder Coin, na které inženýři Applu pracovali dlouhá léta. Mince umožňuje skvělé odvedení tepla ze základní desky MacBooku. Dále přináší lepší signál Wi-Fi, protože zabraňuje vnějšímu rušení.

Pravděpodobné vysvětlení je, že když uživatelé měli MacBook v batohu, tak se chladícím otvorem dostal čtvrťák dovnitř. Níže na videích se můžete podívat, jaké věci uvízly v MacBooku Pro.

https://youtu.be/yP3tl2k9ass

Zdroj: cultofmac.com