Společnost Apple představila na podzim MacBooky Pro s Touch Barem, ale u uživatelů nevyvolaly zrovna pozitivní dojmy. A to kvůli problémům s grafickým uživatelským rozhraním, které již Apple vyřešil aktualizací macOS. Ale zejména s krátkou životností baterie.



Avšak pokud máte problém s MacBookem, tak je problém jej opravit na místě. Podle webu Mac Otakara nemají zaměstnanci na prodejnách příslušné diagnostické přístroje, aby proces opravy mohl začít ihned. Jablečná firma měla tento problém ve svých prodejnách a autorizovaných servisech vyřešit do 13. prosince, avšak nyní je zřejmé, že se tak nestalo.

Magazín AppleInsider tvrdí, že zpráva není přesná. MacBook Pro vám vymění na místě za nový kus nebo do 10 dní opraví ten váš. Nefunkční vyměněné MacBooky jsou poté odeslány inženýrům z Applu, a ti na nich dále zjišťují příčiny problémů. Ve zprávě není uvedeno kvůli jakým problémům se musí MacBook Pro vyměnit za nový kus a podle zkušeností zákazníků ve většině případů proběhne oprava jejich MacBooku.

Zdroj: iphonehacks.com