V září byl představen nový iPhone 7 Plus ve dvou nových barevných variantách – matně černá a leskle černá. Jak jsme Vás již dříve informovali, barva Jet Black – tedy leskle černá se velmi snadno poškrábe a navíc na telefonu jde vidět každá nečistota.



iPhone 7 v barvě Jet Black po vytáhnutí z krabičky vypadá luxusně, nádherně se leske a vypadá velmi hodnotně, bude tomu tak však i po 3 měsících používání bez krytu?

Tato fotografie byla pořízena jedním z uživatelů Redditu pod uživatelským jménem “robhue“. Ukazuje, jak vypadá jeho iPhone 7 Plus v provedení Jet Black poté, co byl 3 měsíce nošen bez jakýchkoliv ochranných prvků. Kam zmizel ten hodnotně vypadající lesklý iPhone?

Pokud tedy zvažujete koupi iPhonu 7 nebo 7 Plus v barvě Jet Balck, doporučili bychom Vám pouvažovat o jiné barevné variantě, jako například již zmíněná matně černá. Pokud však i přesto stojíte o Jet Black iPhone, rozhodně si při koupi pořiďte i kryt nebo obal. I tak ale ochrana Vašeho iPhonu nebude dostatečná, jelikož se pod kryt může dostat prach a jiné nečistoty, které lesklý iPhone poničí. Z osobní zkušenosti však mohu doporučit obaly Spigen, které nejen dobře vypadají, ale také skvěle ochrání.

Zdroj: bgr.com