Dnes už neexistuje žádný nedostatek pro možnost virtuální schůzky, ať už se podíváme na videohovory FaceTime od Applu, Skype od Microsoftu, WebEX, Facebook, WhatsApp, Viber a mnoho dalších služeb. Amazon je největším online obchodem na světě a má velký vliv na lidi, kterého chce náležitě využít prostřednictvím vstupu do tohoto segmentu online přenosů.



Nově byla představená služba „Chime„, ta dokáže dělat konferenční videohovory na počítačích Mac, iOS zařízeních, systému Windows a Android. Vlastně je jedno, jaký systém nebo zařízení bude používat každý člen schůzky, protože je vše dobře synchronizované přes aplikaci. Synchronizace je dokonce tak vytvořená, že může uživatel plynule přecházet i během videohovoru na jiné zařízení s jiným systémem.

Služba je dostupná zdarma, ale pouze pro dvě osoby. Pokud budete chtít sdílet i obrazovku vašeho počítače, tak si připlatíte 2,50$ měsíčně. Profesionální balíček už obsahuje setkání až 100 osob zároveň v jednom hovoru za 15$ měsíčně s 30ti denní zkušební lhůtou.

Funkce Chimu jsou sdílení obrazovky, plánování schůzek, záznamy v audiu a videu ve vysokém rozlišení. Webová stránka služby Chime.

https://https://www.youtube.com/watch?v=Bj2I1prPVZM

Zdroj: 9to5mac.com