zajímavé aplikace dne iconTouch Bar je velmi zajímavou funkcí nových Macbooků Pro. Jedna strana tvrdí, že je skvělý a praktický, ti druzí oponují, že ho profesionál nevyužije, protože je „pomalý“ a nenahradí zaběhlé klávesové zkratky. Rozhodujete se, po kterém sáhnout nebo si jen chcete vyzkoušet, jak se asi s Touch Barem pracuje? Zkuste aplikaci Quadro.



 

Tato aplikace se vám do jisté míry pokusí přinést Touch Bar na jakýkoliv Mac nebo PC. Budete k tomu potřebovat pouze stáhnou aplikaci Quadro jak na vaše iOS zařízení, tak na Mac.

Po krátkém nastavení nezbytných informací se vaše zařízení propojí. Na iOS zařízení se začnou zobrazovat funkce doplňující ovládání PC. Naleznete zde třeba možnost rychlého spuštění aplikace nebo ovládací prvky pro určité programy. Příjemné je třeba ovládání přehrávače nebo rychlé funkce při psaní emailu.

Aplikace má zatím drobné chyby, které ale s každou aktualizací ubývají. Občas se třeba stane, že aplikace nezobrazí funkce, které by zobrazit měla. Nebo zůstane otevřená nabídka z předchozí aplikace. To se dá ale aplikaci odpustit, protože tyto chyby ubývají opravdu skokově.

Stažení aplikace je navíc zdarma. Pak máte na vyzkoušení čtrnáct dní, po jejichž uplynutí musíte zaplatit roční členství za necelých 550 korun.

The app was not found in the store. :-(
zdroj: imagazin.cz