Zdá se, že společnost Apple pracuje na řemínku k Apple Watch, který by je v průběhu nošení dobíjel. V patentu jsou popsány dvě varianty řešení a podán byl v roce 2015, avšak zveřejněn až dnes. To znamená, že patent byl podán až po představení Apple Watch.



V patentu je popsáno uložení nabíjecího puku, který známe z klasického nabíjení, pod hodinky, které by dobíjel. Nabíjecí puk by měl užší profil, aby se dal nosit pohodlně pod hodinkami a navíc by nijak nebránil hodinkám v měření tělesných funkcích. Řemínek u hodinek by sloužil jako prvek, ve kterém by pohybem vznikala energie pro Apple Watch.

Zvláštností u patentu však je, že hodinky jsou vyobrazeny s kulatým designem narozdíl od obdélníkového, která známe dnes. Ale je nutné podotknout, že Apple ve svých patentech používá spíše obecnější nákresy, než aby napodoboval své produkty. Avšak v době podání patentu už celý svět věděl, jak Apple Watch vydají. Chystá se tedy přijít Apple s novým designem hodinek nebo se jedná jen o obecnou ilustraci?

Zdroj: 9to6mac.com