Twelve South je znám příslušenstvím pro Apple zařízení a tím posledním z jejich dílny je MagicBridge (kouzelný most), který spojuje Magic Tracpad 2 a Magic Keyboard od Applu. Už v roce 2011 vznikl předchůdce MagicBridge s názvem MagicWand, ale ten nebyl tak praktický jako aktuální verze s lepším designem.



Vydání většího Magic Trackpadu 2, stejně jako má MacBook Pro s Touch Barem a Touch ID 2016/2017 donutilo Twelve South jít na trh Amazonu, kde prodávají tento produkt za 34,99$ (v přepočtu 890,- Kč).

Použitý materiál je polykarbonát, který nebrání Bluetooth signálu, navíc bíle matná varianta skvěle zapadá do designu Apple produktů s bílou barvou a použitím hliníku. Skvělou vlastností je libovolná konfigurace, takže záleží na vás, kde chcete mít Trackpad a kde klávesnici.

Varianty pro praváky a leváky jsou otevřené. Dalším detailem je silikonová podložka uvnitř MagicBridge, takže produkty v těm pevně sedí.

Díry na konektory umožňují na zadní straně napájet klávesnici nebo Trackpad, i když jsou zapojeny v sestavě tohoto příslušenství.

Zdroj: 9to5mac.com