Server mashable.com informuje o exkluzivní seznamce s názvem „Hater“, ano čtete dobře. Nenávidíte některé věci jako např. smrkání do umyvadla, vstávání, prezidenta nebo dušenou zeleninu? Právě to vás může spojit s druhým člověkem. Zatím je tato seznam dostupná pouze na systém iOS.



Jednoduše se registrujete vyplníte základní údaje do svého profilu a vše co vás štve. Mimochodem můžete zde napsat i věci, které naopak máte rádi, takže budete spojování s lidmi, co mají společné nenáviděné věci, i ty co máte rádi. Tito lidé se vám následně zobrazují na mapě a ke stejnému tématu už zbývá málo, pouze kontaktovat danou osobu. Navíc už máte první téma, na které se můžete začít bavit. Hodně lidí z branže odhaduje, že právě toto je trefa do černého, něco nového co tady ještě nebylo a mladý podnikatel (Brendan Alperov) se pravděpodobně stane brzy milionářem.

Aplikace Hater je v testovacím provozu od prosince 2016 a ukazuje skvělé výsledky v USA se dočkala velké oblibě a expanze do celého světa je tedy za rohem. Web aplikace, Facebook aplikace a odkaz ke stažení aplikace.

The app was not found in the store. :-(