Populární společnost Pioneer dnes představila novou řadu sluchátek Rayz, které mají Lightning konektor. Takže sluchátka jsou hlavně určena majitelům iPhonu 7, který nemá port pro 3,5 mm jack. Řada Rayz má nyní dva zástupce Rayz a Rayz Plus. Na trh by měly přijít brzy.



Sluchátka Rayz lze připojit k jakémukoliv iPhonu, iPadu nebo iPodu přes Lightning port, tím pádem není nutné sluchátka nabíjet. Sluchátka Rayz Plus se liší tím, že mají na kabelu vybudované místo pro Lightning port, takže můžete poslouchat hudbu a zároveň nabíjet iZařízení. Sluchátka disponují technologií LightX, díky které spotřebovávají z iZařízení nejmenší možné množství energie.

Sluchátka poskytují inteligentní potlačení šumu, dále mají režim HearThruä, díky kterému hudba hraje, ale zárověň uslyšíte i okolní ruch, což je vynikající třeba při behu či jízdě na kole. Sluchátka disponují technologií, která rozezná, kdy je sluchátko v uchu nebo když vypadne, díky tomu se hudba pozastaví. Cena sluchátek Rayz bude 99,95 dolarů (2 550 Kč) a Rayz Plus budou stát 149,95 dolarů (3 830 Kč).

Zdroj: 9to5mac.com