Spousta technologických společností má ve svém portfóliu produkty, které jsou divné, ošklivé nebo jenom nepraktické. Dá se o nich říci, že lépe vypadají na papíře než ve skutečnosti. Mezi takové společnosti patří i Apple. Podívejte se tedy na 10 produktů či konceptů, které společnost vydala.



 

10. The MacPhone

Jedná o hybridní zařízení z počátku 80. let.

9. Apple TimeBand

Osobní počítač na ruce? I to měl Apple v plánu. Jedná se pouze o koncept a toto zařízení nebylo nikdy vytvořeno. Dá se označit za předchůdce Apple Watch.

8. A Bike-Mounted Computer

S tímto mini počítačem na kolo předběhla společnost Apple dobu. Návrh byl vytvořen v roce 1991.

7. Weird iPhone Concepts

I takto mohl vypadat iPhone 4.

6. Flower Power Macintosh

V roce 2001 společnost Apple vydala různě barevné varianty Maců. A tento model se značně vymyká minimalismu jablečné firmy.

5. Bashful

Toto zařízení bylo předchůdcem iPadu. Jednalo se o prototyp PDA.

4. Vertical Computer Monitor

Tento koncept společnosti Apple vypadá neprakticky a naštestí společnost Apple nevydala počítač s vertikálním displejem.

3. The Dual-Screen Workstation

S konceptem pracovní stanice se dvěma monitory přišla společnost sídlící v Cupertinu na počátku 80. let. Naštěstí Apple nakonec představil iMac.

2. Apple Pippin

Pokud si vzpomenete na značku Apple pravděpodobně vás nenapadne herní konzole. Ale společnost Apple ve skutečnosti vydala herní konzoli s názvem Apple Pippin.

1. The 20th Anniversary Mac

Na oslavu 20. výročí od vydání prvního Macu, společnost Apple vypadala omezený počet těchto počítačů. Jeho cena byla 9 000 dolarů.

Zdroj: idropnews.com