Společnost Apple obvykle v jarním termínu představí některé novinky. Minulý rok představil iPhone SE, 9,7″ iPad Pro a nové řemínky k Apple Watch. Před dvěma lety byla událost ještě zajímavější, Apple představil 12″ MacBook, ceny Apple Watch a byly aktualizované MacBooky.



Poté se musíme vrátit až do roku 2012, kdy byl představen iPad, protože Apple na jaře roku 2013 a 2014 nepředstavil nic. Co můžeme tedy očekávat letos?

iPad

Společnost Apple momentálně nabízí pět modelů iPadů, a to iPad mini 2, iPad mini 4, iPad Air 2, 9,7″ iPad Pro a 12,9″ iPad Pro. Pokud si z této nabídky vybereme první zmiňovaný zjistíme, že má ještě čip A7, který můžeme také nalézt u iPhonu 5s z roku 2013.

Očekává se, že nový 10,5″ iPad bude mít displej bez rámečku a zárověň bude stejně velký jako 9,7″ iPad. Očekává se také aktualizace obou Pro modelů. Zárověň se spekuluje o tom, že Apple představí i 7,9″ iPad mini, avšak tuto možnost hodně analytiků vyvrací.

iPhone

Minulý rok Apple představil iPhone SE, tedy téměř stejný iPhone jako je iPhone 5s, avšak tento má hardware jako iPhone 6. A letos by mohla nastat nová tradice jablečné firmy a iPhone SE by mohl dostat nový hardware v podobě iPhonu 6s. Navíc kapacita úložiště by měla být navýšena až na 128 GB.

Také se očekává, že společnost Apple představí iPhone 7 v novém kabátku. Ten by měl dostat červenou barvu.

Mac

U Maců je největší prostor na aktualizace. Všechny Macy už jsou zastaralé a dlouho nebyly aktualizovány. Aktualizaci by mohl dostat Mac mini, Mac Pro a také iMac. Na podzim Apple vydal zcela nové MacBooky Pro, a teď by měly na řadu přijít Macy.

Apple Watch

U hodinek Apple Watch se bude zřejmě jednat jen o aktualizaci v podobě nových řemínků. Nových Apple Watch 3 bychom se měli dočkat až později v tomto roce.

Zdroj: 9to5mac.com