My v AppleNovinkách.cz fandíme komplexním službám. Nějakou chvíli nám sice trvalo najít e-shop s tak širokou nabídkou, ale máme jej. Představujeme vám iSety.cz, které mimo standardního příslušenství k Apple produktům jakými jsou kryty v nepřeberném množství variací – barevných i materiálových (silikon, plast, kov, dřevo … ), power banky včetně kabelů, Apple Watch, sluchátka i samostatné reproduktory, či tvrzená skla.



iSety.cz však předčily veškerá naše očekávání, když nás na svém webu odkázaly do sekce náhradních dílů pro iPhone, iPad, ale také MacBooky. A když jsme uvedli, že nabídka iSety.cz je široká – měli jsme na mysli fakt, že zahrnuje náhradní díly od modelu iPhonu 4 po aktuální iPhone 7, u iPadu začínáme na již v 2. řadě, přes první iPad mini až po iPad Air 2. Kde by nabídka konkurence končila, iSety.cz pokračují a svůj servis doplňují nejen o nářadí potřebné k samotné opravě, ale také technickou podporu ve formě podrobných video-návodů pěkně krok za krokem.

Teď již opravdu zvládne z pohodlí domova a za zlomek ceny, opravit svého jablečného miláčka naprosto každý. iSety.cz u nás získaly plus také za rychlé dodání svých produktů do Čech i na Slovensko s několika možnostmi online plateb, zastánci kamenných obchodů pak ocení pobočku v nákupní galerii Fénix (Freyova 945/35, Praha 9).

iSety.cz rozhodně neusínají na vavřínech a o dalších novinkách informují na své facebookové stránce.

Klidně to můžeš ukončit „Nyní mě prosím omluvte, jdu otestovat svoji zručnost a oživit utopený MacBook Air.“