Redaktor z bgr.com se rozhodl rozšířit seznam důvodů – Proč nepřejít na Galaxy S8, ještě o jeden důvod. Samsung Galaxy S8 má bezpochyby velmi povedený design a má „nekonečný“ displej, ale je to dostatečný důvod k tomu opustit jablečný telefon?



Kromě zmíněných pěti důvodů, kvůli kterým nelze přejít ke Galaxy S8, přibyl ještě jeden. Tím jsou hodinky Apple Watch. Pokud jste majiteli jablečných hodinek, tak už je určitě nechcete sundávat. Apple Watch jsou mnohem propracovanější než chytré hodinky s platformou Android. Vše na jablečných hodinkách dává smysl a můžete je jednodušše ovládat.

Apple Watch se z vás pomocí aplikace Aktivita snaží udělat zdravějšího člověka díky pohybu. Hodinky vám poskytují aktuální přehled o počasí a máte přístup k informacím v reálném čase. Je i spousta aplikací třetích stran, díky kterým můžete pomocí Apple Watch odemykat dveře nebo mít lepší správu nad svými e-maily, které můžete rovnou smazat.

Život s Apple Watch je prostě jednodušší. Samozřejmě, že existují i chytré hodinky od jiných výrobců, které mají stejné funkce jako Apple Watch. Ale i tady, podobně jako u iPhonu, vítězí právě uživatelská zkušenost, která je u jablečných produktů mnohem lepší než u jiných značek. Produkty společnosti Apple patří k sobě a umí dohromady to, co jiné ne.

Zdroj: bgr.com