Jednotliví pracovníci v továrně, která vyrábí iPhony, jsou přísně rozřazeni k jednotlivým úkolům. Jen ti nejlepší a nejspolehlivější se dostanou k práci na novém modelu, avšak stále provádí pouze malou část při jeho výrobě.



Tito vyvolení pracovníci jsou maximálně kontrolováni. Poprvé, když vstupují na pracoviště, ale i v průběhu své služby, jestli u sebe nemají nějaké elektronické zařízení. S detektorem kovů mají problém zejména pracující ženy, protože v podprsenkách jsou kostice vyrobené z kovu. Tyto pracovnice se tedy musí převléknout a projít celou kontrolou znovu než se dostanou do práce.

Avšak vedoucí pracovníci mohou mít u sebe mobilní zařízení, ale to je vždy pečlivě před odchodem zkontrolováno, zda neobsahuje nedovolené fotografie apod. Zaměstnanci, kteří by ukradli výrobní model iPhonu, by byli stíháni policií. Ale některé designové prvky si lze zapamatovat, např. duální fotoaparát u iPhonu 7 Plus nebo absenci audio jacku. Tyto informace se poté mohou dostat ven a prozradit, jak bude budoucí model vypadat.

Zdroj: 9to5mac.com