Už v lednu se objevila zpráva, že s aktualizací iOS 11 přijde možnost skupinového volání s FaceTime. Avšak to vypadá, že tento skupinový hovor bude moci najednou využívat jen pět lidí. Skupinové hovory by byly jednoznačně největším přínosem pro iOS.



Společnost možná také plánuje službu Apple Cash, díky které by bylo možné platit či posílat peníze mezi sebou. Také už by v České republice mohla být dostupná služba Apple Pay, ale je nutné si uvědomit, že to nezáleží pouze na jablečné firmě, ale i na tuzemských bankách.

Pokud se opět vrátíme k FaceTime, tak společnost Apple možná zavede tuto metodu jako primární způsob volání mezi dvěma uživateli iPhonu. Ovšem by vše záviselo na vašem datovém tarifu a vašich preferencích.

Zajímavé by také bylo automatické zapínání Režimu nízké spotřeby, vše by záviselo pouze na umělé inteligenci iPhonu. Díky ní by iPhone sám vyhodnotil, jestli budete muset iPhone ještě několik hodin využívat nebo vám momentální stav baterie vystačí než dojdete domů.

Představení operačního systému iOS 11 bychom se měli dočkat 5. června na vývojářské konferenci. A úplnou novinkou by mohl být tzv. dark mode, kdy by iPhone primárně používal černou barvu místo bílé jako doposud. Podobně jako je to v aplikaci Hodiny už nyní.

Zdroj: iphonehacks.com