Pojďme se dnes podívat návod, jak stáhnout a nainstalovat iFile soubor IPA na iPhone nebo iPad, bez použití jailbreaku. Nejprve však něco o iFile. Jedná se o správce souborů pro iPhone a iPad, který umožní prohlížet celý souborový systém iOS. Podporuje širokou škálu typů souborů, včetně obrázků, plist, dokumentů, videí a mnoho dalšího.



S iFile si můžete zobrazit libovolný soubor, který chcete, stejně jako jej upravovat, přesouvat, kopírovat, přejmenovávat, nebo dokonce jej odstranit. Jedním z hlavních důvodů iFile je, že si můžete stáhnout a uložit libovolné soubory z webu pomocí iFile do zařízení. Tyto soubory budou uloženy v rámci aplikace a můžete je řídit, jak si přejete.

Krok 1: Stáhněte si následující soubory v počítači:

Krok 2: Připojte svůj iPhone nebo iPad k počítači přes USB.

Krok 3: Otevřete Cydia Impactor.

Krok 4: poklepejte a přetáhněte iFile IPA na Cydia Impactor.

Krok 5: Budete vyzváni k zadání své Apple ID a hesla. To se pošle do Apple generátoru pro podpisový certifikát.

Krok 6:  Cydia Impactor začne instalovat iFile do vašeho zařízení. Poté, co to udělal, byste měli vidět ikonu aplikace na domovské obrazovce.

Krok 7: Před otevřením iFile, přejděte do Nastavení > Obecné > Profily (nebo ‚Správa zařízení‘).

Krok 8: Otevřete profil je označena vaším Apple ID a potom klepněte na tlačítko Důvěřovat.

Při použití této metody, budete muset znovu nainstalovat aplikaci každých 7 dní. Důvodem je, že aplikace je podepsaná s volným certifikátem, který trvá pouze po dobu 7 dnů. Po uplynutí této doby iFile se spadne a budete muset znovu podepsat certifikát znovu nainstalovat přes Cydia Impactor. Používáte-li Apple ID pro vývojáře, tak bude certifikát trvat jeden rok.