Letos se očekává představení rovnou 3 nových modelů a to iPhone 7s, iPhone 7s Plus a iPhone 8. Benjamin Geskin sdílel na svém Twitteru informace z rozhovoru s praovníkem AppleCare. Ten mu sdělil, že mají pracovníci firemní zákaz brát si dovolenou od 17. září do 4. listopadu.



Apple toto dělá pravidelně, protože očekává velký nápor nových zákazniků, proto jsou potřeba pracovníci na infolinkách a v Apple Storech, aby bylo vše zajištěno pro pohodlí zákazníků.

17. září se však neděle a to se nezdá jako příliš pravděpodobné datum zahájení prodeje, protože je pravidelně zahájení prodeje iPhonů vždy v pátek a to jak ve světě, tak i v ČR. Proto to vypadá spíše na zahájení prodeje ve světě 22. září a v ČR 29. září 2017.

Všechny informace zatím nasvědčují, že bychom se měli dočkat skutečně 3 modelů vč. iPhonu 8, ale může nás Apple nemile překvapit a zachovat svůj pravidelný cyklus, to by znamenalo představní pouze iPhonu 7s a většího iPhonu 7s Plus.

Podle zahraničních zdrojů má mít iPhone 8 OLED displej s integrovaným Touch ID v displeji, 3D rozpoznávání obličeje a procesor Apple A11.

Zdroj: appleinsider.com